Kings Meadows (2016) > Design

Designed for a young family, this home was designed to be our client’s ‘forever home’. Natural external materials and colours, as well as a stepped floor plan allow this home to sit within the natural topography of the landscape.

A grand entrance leads to the central linear circulation spine. This spine helps to separate the living area from the bedrooms. The master suite is located to gain maximum morning sun, as well as taking advantage of south-eastern views. The garage is used as a dividing room to separate the master suite from the remaining three bedrooms. Two living/sitting rooms provide bookends to the central spine and create two unique spaces to lounge in the sun. The master living room is surrounded by flat external space to facilitate in indoor/outdoor living during summer.

 

< Back